Elke gebruiker heeft één van drie toegangsniveaus:
View documents based on invites – de gebruiker ziet alleen documenten die specifiek met hem of haar gedeeld zijn.
View all documents – de gebruiker kan alle documenten bekijken en becommentariëren, maar kan de instellingen van de omgeving niet wijzigen.
Full access – toegang tot alle documenten én de instellingen: objecten, labels, acties en gebruikers.
Zo pas je het toegangsniveau van een gebruiker aan:
Klik linksboven op je naam.
Klik op Settings.
Er verschijnt een nieuwe zijbalk aan de linkerkant. Klik op Users.

